En eftermiddag på Anse Lazio


"Jag vill och hoppa i stora vågor, mamma!" 
Visst, det passar Anse Lazio till utmärkt!

Eftersom vårt boende, Sea View Lodge ligger bara 5 km från den stranden och vi naturligtvis har hyrbil hela tiden så blev det också en eftermiddag på den vackra stranden. Och som jag gissade var här väldigt mycket folk, väldigt mycket folk enligt Seychellerna mått alltså. För här kan man gott hitta en strand som man får ha helt för sig själv. 

Men solen var ju som väntat bättre på eftermiddagen när den flyttat sig rakt framför stranden. Vattnet var kanske lite mindre grumligt, stranden lite bredare och badvakten på plats. Dessa saker skillde stranden från morgontimmarna. Men vågorna de var lika stora! Här kan man läsa det tidigare inlägget om Anse Lazio!

Så hoppa i vågorna blev det!
Och också denna gång blev vi av med ett par solglasögon! 
Förra gången var det min syster som tappade sina och nu var det Kevin. Och när de far ut i vågorna så är det helt omöjligt att få tag i eller att hitta dem. Man kan bara undra hur många glasögon som försvinner i de vågorna varje år, när vi varje gång lyckats bli av med ett par. 

Colin somnade till slut i skuggan av en palm och sov gott tills vi skulle hem. När vattnet steg var det bara att dra honom uppåt på stranden.


 


Så vår sista eftermiddag på Praslin spenderade vi här på en riktig paradisstrand!
Kommentarer

Populära inlägg