På stranden...igen!


Oj detta får man så inte skriva, knappt ens tänka, men vet ni vad?! Jag börjar bli lite trött på den här värmen. 



Gillar värmen och solen, men lite regn kunde det ju komma emellan. Förstår att det åskat och regnat ordentligt på vissa håll i landet, men vi har knappt fått en droppe. Varken vid villan eller hemma. Ett ordentligt sommarregn, så det smattrar på taket så där mysigt, det skulle passa bra för den här dagen tycker jag. Men min väder-app visar ingen möjlighet för regn, utan sol och 30 grader igen. Hade detta varit förra sommaren så hade man ju jublat. Nu är det mera som en till svettig dag i raden av många. 

Hade man varit tvungen att välja på de senaste somrarna och den här, så hade man ju valt denna alla gånger. Men som sagt, lite regn emellan, tack!

Nu får man gå upp mitt i natten för att jobba för att klara av det. Nåjaa, det hade vi troligen annars också gjort eftersom vi måste få dagarna att gå ihop med barnen och jobben. Men dagtid så vill man ju nu inte göra så mycket annat än ligga i skuggan och inget göra. Och varva detta med stranden och lite mera strand. Fast t.o.m. gubben som älskar värmen och strand konstaterade i helgen när vi satt och blickade ut över havet medan barnen lekte i vattnet att "detta börjar nog smaka lite träd", nått annat skulle man ju kunna göra emellan. Kan inte annat än hålla med!

Men igår badade vi igen så gott som hela dagen. Första doppet runt 10 och Minstingen tog sitt sista dopp klockan 10 på kvällen när han prompt skulle i bastun med Mommo o Moffa. 




Vi spenderade gårdagen här på villastranden och på stranden vid Niemen lomamökit. Öppnare hav där utanför så där var vattnet lite kallare. Och så finns där stenar och annat, så det blir lite omväxling på badandet. Och så skulle min mamma leta efter sin telefon som hon tappade i veckan när kanoten välte. Och otroligt nog så hittade vi den också. Men efter tre dygn i vattnet så går nog själva telefonen inte att rädda, men sim-kortet har ju en del info som man vill behålla.




Den här badkrukan tog sommarens första dopp, vad jag vet. 
Hon var inte ens svår övertalad att komma ut i vattnet den här gången, så hon hade nog väldigt varmt. Vanligen så ligger hon bara under solstolen och försöker hålla sig undan "plasket" medan barnen badar. 




Ja nog är det ju roligt med värme förstås!
Så länge som man kan svalka sig emellan!




Kommentarer

Populära inlägg