Sköna dagar


De brukar vara lätt räknade de dagar som vi spenderar hemma under sommaren. Kanske till grannarnas stora lättnad eftersom vi har mycket ljud. "Det hörs var ni är!" bruk man få höra. 


Kan tänka mig att det kan vara måttligt roligt när man har semester och vår minsting gasar iväg med sin el-traktor (som inte helt är i skick, utan för ett hemskt gnisslande ljud) klockan 7 på morgonen. Och sen är det full rulle hela dagen. Så tror inte de närmaste grannarna sörjer nå mycket att vi inte syns till under sommaren. 

Så den här veckan var vi hemma och svängde. Tvättade kläder onsdag och packade husbilen torsdag och så iväg igen fredag. Tillbaka till villan igen lagom för att försöka se blodmånen. Men det var nog för molnigt och för höga träd. Så ingen måne såg vi. Men en vacker himmel nog. 




Till kvällen slutade det ju blåsa också. Det stormade riktigt ordentligt på dagen. Skönt i den här värmen kanske nån tänker. Men när gården består av bara sand, då är det inte så roligt. Utan solglasögon som skydd gick det inte att röra sig ute och öppnar man dörren så har man in en hel sandlåda. Så inte bra det heller. 




Men igår hade vi igen perfekt väder och efter att ha badat hela förmiddagen på villan så styrde vi till Vattaja för ännu mera bad.




Och nu söndag väntar vi mera människor hit. Har bara varit vi den här helgen och pojkarna tycker det är lite tråkigt. Mommo och Pupu är väntade. Ja varför minstingen döpt om Moffa till Pupu så det har vi inte lyckats räkna ut ännu. Men han säger Pupu! Romeo sa Bossa och han har varit Bossa sedan dess. Nu är han Bossa och Pupu! :) 



Kommentarer

Populära inlägg