Nr 50


Mitt mål för detta år var att komma upp till 50! 
Att ha besökt 50 olika länder!
De som följer mitt instagramkonto vet redan vilket land som blev nr 50. 
Vatikanen, det blev mitt nr 50!
Ett litet och enkelt land!
Man kan ju lugnt påstå att man var inte ensam här den här dagen. Vi passerade kön till rundvandringen i Vatikanen redan före 8 på morgonen när vi var påväg till Colosseum och redan då var det många 100m kö. Finns ingen chans i världen att jag skulle ha ställt mig i den kön. Så vi nöjde oss med en snabb titt eftersom man inte egentligen kommer in och se så mycket annat än torget utan att betala för en rundtur. 
Kanske det nån dag blir en tredje tur till Rom och då kanske man kommer sig på rundturen och får se lite mera. Får nig välja en kallare tidpunkt. Denna gång konstaterade vi genom att se på google kartan att "nu är vi inne i landet", några foton och så raka vägen till Mc Donalds som vi såg ett kvarter ifrån. Är man hungrig så är man!
Det gick bara halva 2018 till att komma upp till 50. Så får se, kanske det hinner bli ännu flera länder i år.
Man kan ju alltid hoppas!Kommentarer

  1. Grattis till land nummer 50! :) Vi räknar inte egentligen och vet inte exakt hur många länder vi besökt, men det är något färre än 50 tror jag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! :) Mina 50 består ju mest av Europeiska länder, lätt att samla länder med husbil. Men nu börjar de länderna vara slut, så man blir väl tvungen att börja flyga mera då för att få nya länder.

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg