söndag 18 december 2016

Lucka nr 18


Härliga söndag morgon! Skönt att inte behöva stressa iväg nånstans!
De större pojkarna är dessutom på resa med mina föräldrar så det är lugnt i huset.
Lucka nr 18 - Vad skulle du vilja lära dig/lära dig mera av?


Oj massor av saker! Som att fotografera bättre o lära mig redigera bilderna, det skulle vara roligt att kunna mera av. Gick en fotokurs för tusen är sen, men på den var fokusen mera på att lära sig framkalla bilderna. Ingen kunskap som man har så mycket nytta av nå mera idag. Har jag nån dag mera tid så skall jag gå en ny kurs. Men tills dess får jag försöka lära mig själv, på Mauritius skall det ju nog finnas en hel del att fotografera o kanske lite extra tid också. 

En annan sak man skulle ha nytta av hela tiden är ju mera datakunskap. Nästan dagligen som man stöter på nått som man inte kan. Frustrerande! Hade gärna haft kunskap att fixa en egen www-sida åt bloggen. Har ibland lite tittat på det, men känns helt omöjligt att finna den tiden som skulle behövas för att lära sig allt sånt. Men kanske i nått senare skede!

Ja o så alla andra miljoner saker som man borde kunna.

"Don´t waste a good mistake...Learn from it!" Robert KiyosakiDetta är en del av Kajsons Julkalender, vill du veta mera läs här!2 kommentarer:

  1. Det här med foto har verkligen förändrats! Som du skriver, framkallning... inte det som är viktigast idag! ;) Jag skulle oxå vilja lära mig mer om foto, det tekniska är jag inte så bra på. Jobbar ändå på ett inlägg nu med våra bästa tips, det som vi trots allt har kärt oss under alla år ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt, väntar på bra tips! :)

      Radera