söndag 11 december 2016

Lucka nr 11


Lucka nr 11 - Vad är din dröm som du tror är omöjligt att uppnå?

Att ge sig ut på en resa som skulle räcka ett år eller längre! Resa världen runt! Det skulle vara en av de stora drömmarna som i dagens läge känns ganska omöjligt att uppnå. Bara det att vi skulle iväg för en månad mötte nog redan så mycket motstånd... 

Men om man nu leker med tanken, så vad skulle krävas för nått sånt. Jo, pengar o tid! Vi har nog brist på båda i dagens läge! Inte riktigt läge för att ta tjänsteledigt eller sälja huset. En lottovinst skulle fixa det förstås, men man borde kanske åtminstone delta i lotto-spelet för att det skall vara möjligt. 
Men kanske nån dag...man vet ju aldrig hur livet ändras i framtiden, kanske det kommer en dag när en långresa skulle vara möjlig! Tills dess får vi följa med andra familjer som reser världen runt, som t.ex. familjen Thunberg som för tillfället är ute på resa. Vi får nöja oss med två en månaders resor under det kommande halvåret. Inte helt fel det heller!


 Detta är en del av Kajsons Julkalender, vill du veta mera läs här!

2 kommentarer:

  1. Det är skönt att ha drömmar ändå! Vår dröm var resa Europa runt med husbilen under ett helt pr och den drömmen uppfyllde vi! Men nu efteråt är ekonomin tuff... ;) Familjen Thunberg följer vi oxå!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är ju en grej som är helt genomförbar om man gör en massa uppoffringar. Men sen skulle man komma hem efter ett år, en skulle vara utan jobb, vi skulle vara utan hus o ekonomin skulle vara dålig en lång tid framåt, vilket skulle betyda inga nya resor på mycket länge. Så i dagens läga är det nog ingen i min familj som är villiga att göra denna uppoffring. Men man vet ju inte i framtiden!

      Radera