TBT - SantaPark


Både lite ThrowBack o lite julstämning på samma gång!
SantaPark i Ravaniemi är veckans TBT!SantaPark är en nöjespark med Jultomten som tema! Grottan som parken ligger i finns strax utanför Rovaniemi i finska Lappland. Park öppnade sina dörrar för första gången till jultiden 1998!

"Gömda i den magiska underjordiska grottorna, håller jultomtens tometenissar på för fullt med julklappar och julgodis. Vissa av nissarna håller fortfarande på att lära sig, medan andra vant bakar pepparkakor. Besök tomtenissarna och jultomten, och upplev julkänslan, även på sommaren" (barnsemester.se). 

SantaPark håller öppet från mitten av november till början av januari, varje dag! Sen tror jag att de också håller öppet under sommarmånaderna, åtminstone gjorde de det tidigare. Men nog är det ju under jultiden som man skall åka hit o inte på sommaren! Vi firade lillajul helgen här på 2014. 

SantaPark är ingen stor park o man hinner bra göra allt på några timmar. Biljetten man köper är dock för två dagar, så man hinner verkligen få en överdos av tomtar! Pojkarnas favorit var jultåget o vi körde den mååånga gånger!

Som vanligt följer en bildbomb!

Kommentarer

Populära inlägg