Året 2016 i resor


Så börjar detta händelserika år också leda mot sitt slut o nå mer resor hinner det inte bli. Så dax att summera! Vad gjorde vi?


I Februari-Mars var det Kuba som gällde! Spännande, intressanta, vackra Kuba! Men också smutsiga, annorlunda och svårförstådda Kuba! Jag gillade Havanna, de vackra byggnaderna, snygga bilarna, vänliga människorna, historien. Jag gillade däremot inte smutsen, latheten, systemet, hotellet, maten! "Detta är Kuba, det skall vara så här!" Vill man veta mer så läs under Kuba ("landmolnet" i högra spalten)!
Weekend-trip till Åland i Juni! I juni åkte jag o pojkarna på roadtrip med Mommo till Åland för att hälsa på min syster! Med bilen propp full av flyttlass o säng på taket! Var ett tag sen man varit på Åland så det var helt intressant. Vi besökte bland annat Pommern o Kastelholms slott!
Årets husbilsresa började i mitten av Juni o hade Korsika som huvudmål! Nästan 4 veckor var vi borta också denna sommar. Upplevde en vacker ö i Medelhavet o lärde oss massor om att bo i husbil med en bebis. Inte det lättaste alltid! Förutom Korsika så besökte vi otroliga Siena i Italien, Playmobilparken i Tyskland, Minimondus i Österrike, Bled sjön i Slovenien, Gardasjön i Italien o många andra platser. Läs mera under Korsika eller under Juni o juli månader i arkivet! Weekendtrip till St. Petersburg med syskon o mamma i början av oktober! Vacker stad, äcklig kryssning, underbart Vinterpalats! En stad som är så nära o så värt att besöka! Läs mera under Ryssland. 
Det var året 2016 i resetecken! Nu får vi hoppas på många flera intressanta resor nästa år! Åtminstone 2 månader på resande fot är redan planerade. Så häng med det blir nog bra det här!


Kommentarer

  1. Vilka härliga resor ni gjort! Vi har oxå skrivit en reseårerblick idag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den skall ja gå in o läsa!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg