söndag 25 december 2016

Julafton 2016


Vilken julafton vi haft! God mat, trevligt sällskap, massor av presenter o lite kaos! Så som vår jul brukar vara!


Vi började dagen med jullunch hos mina föräldrar. Litet skink-kaos när ugnen sa upp sammarbetet i några timmar. Men sist o slutligen blev den ändå klar i tid o vi fick en jätte god jullunch. 
Som vanligt samlades vi hemma hos oss för att invänta tomten! 
17 personer, en hund, två katter o massor av presenter... 
Lite kaos!


Pojkarna var överens om att detta var den bästa julen nånsin. Så tror att de var nöjda med sina presenter!


Romeo hade bestämt att tomten skulle få mjölk o pepparkakor. Så det bjöd vi på! Han hade dock lite svårt att äta dem genom skägget! :) Som tur så hade pojkarna så bråttom med att öppna paket så de inget märkte fast vi smög ut fatet. 
Vi hade ny tomte i år. I fem år hade vi samma tomte, men som tur är så har denna nya tomte fått vara med i alla de åren o sett hur den gamla brukar göra. Så pojkarna tyckte bara att han var lite smalare än den tomten vi brukar ha. Detta med att posera med tomten var ingen hitt i år. Colin var först väldigt intresserad av tomten o hämtade tappert sitt första paket. Men väl framme hos tomten blev det stop. Då blev det för spännande o sen ville vi inte alls vara nära tomten mera. Så tomtebilden blev inte så lyckad i år!Pojkarna var helt sluta efter dagen, som vi började redan klockan 5.00 på morgonen. Alla sov redan halv 9! Så då var det dax att göra spindelmannen sällskap i soffan!2 kommentarer:

  1. Vilken mysig julafton! Vi har oxå haft en fin julafton hos Peters släkt i skärgården, och nu är vi på väg hem.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Våra jular är kanske lite för stressiga kan jag tycka ibland, men om barnen är nöjda så är jag det också!

      Radera