måndag 5 december 2016

Lucka nr 5


Femman var en lite enklare fråga - Vad önskar du att du skulle äta till middag idag?

För mig handlar det kanske inte så mycket om vad utan var o hur! Vacker utsikt eller mysig omgivning, lugnt o stilla (läs utan barnen), nått gott att dricka o så kunde maten få vara fast pasta med tonfisk, spelar ingen större roll! Nåja inte gör det ju nått om den skulle bestå av en god köttbit eller varför inte skaldjur...  Blev ju helt förtjust i musslorna som vi åt på Korsika!

Så för att förverkliga min dröm middag ikväll så hade vi nog fått tända en mysig brasa i matsalen, duka fint, tror dock inte att det går att få tag på musslor på S-market, så det hade antagligen blivit nått annat, kanske en god köttbit o sallad till. Men först invänta att barnen somnat o ja att gubben kom hem! Sen hoppas att de på riktigt sover (barnen, inte gubben, fast det troligen skulle vara just han som sov) o inte ropar en gång i minuten. För fast de normalt sover lugnt sen när de somnat så just de kvällar när man har planerat att man skall göra nått extra, se en bra film eller slå in julklappar, ja då skriker nån hela tiden o det blir bara en massa springande i trappan av det hela.

Så ikväll blir det nog en helt normal middag, med makaronilåda!Detta är en del av Kajsons Julkalender, vill du veta mera läs här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar