Vi som veckans gäst hos Freedomtravel-bloggen!


Vi är veckans gäst hos Freedomtravels, in o kolla reportaget o deras härliga blog!
Oj vad många fina kommentarer reportaget fick igår. Roligt att så många tycker att det är bra att man reser med barn. För man har ju nog stött på motsatsen också. Finns många där ute som tycker att man borde hållas hemma med sina barn. Nå vi hör inte till dem!

För tillfället befinner vi oss på Kaunas city camping igen. Körde in på campingen för en timme sedan. Blev en lång dag igår med start lite norr om Graz i Österrike o stop nu på morgonen i Kaunas. Men en kör dag passade bra eftersom det regnade o var kallt (18 grader? Vart försvann sommaren?) o vi behöver komma närmare hem om vi skall hinna hem till måndag. Pojkarna var super hela dagen fast de knappt fick röra på sig alls. Ingen gnällde! Men tror nog att de också, eller kanske de ännu mera än vi, vill komma hem snabbt. Nu parkerade vi bredvid lekplatsen så att de efter frukosten får springa av sig lite. Ja o gubben han klättrade upp i sängen o somnade. Han tog en kort tupplur söder om Warszawa, men sen körde han ju hela natten. Jag själv sov några timmar medan han körde. Inte kan man ju påstå att man är ut vilad men så att man klarar sig o kan stiga upp med barnen som sov hela natten.

Så kör man genom Polen nattetid så slipper man alla köer vid vägarbeten åtminstone kunde vi konstatera. Men inte är man ensam på vägen under natten heller. Många, många lastbilar i farten.

Dagens plan är inte helt fastställt ännu. Hoppas hinna få detta klart innan minstingen vaknar nu först. Han kräver lite mera än en iPad i handen när han vaknar (stack för en stund en sånn åt Kevin på sovalkoven). Några timmar stannar vi nog här på campingen, men egentligen så borde vi ta oss fram till Tallinn under dagen om vi skall kunna ta båten över imorgon. På så sätt hinner vi kanske hem innan det blir tisdag. Planen var nog först att vara hemma idag, söndag, men det hade nog aldrig gått.

Så nu skall jag sätta kaffevattnet o koka o njuta av den sista morgonen på denna resa! En solig dag verkar det också bli!


Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg