Camping U Pezzo


Enkel camping i utkanten av St Florent!
Vi hade bara tänkt oss en natt, men vi stannade tre! Fast campingen var mycket enkel o dammig så kompenserade den fina barnvänliga stranden detta. Vi stod på en sand-grus plätt o när det inte regnat på flera veckor så blir det tort o dammigt. Sånt gör ju inte så mycket för vuxna, man kan ju alltid blunda när bilar kör förbi. Men när man har en som kryper så blir det lite problematiskt. Smutsigare unge fick man nog leta efter! Men som tur fanns duschen nära o den besökte vi flitigt. 
Där fanns en mycket liten butik o en restaurang som serverade pizza o frukost o visade fotbollsmatcher. Hade väntat mig en massa skrik o rop när finalmatchen spelades. Men det gick ju inte så bra för Frankrike, så det var ganska tyst. Lekparken är bara för mycket små barn. Så där trivdes inte våra. Men husdjuren som fanns i en hage var roliga (två getter, hönor o ankor o nå kaniner). 

Den här tiden på året så var här jätte fullt med bilar o tälten. Har man tur o får en plats i första raden så kan man åtminstone leka att man har havsutsikt från bilen (bara en låg mur o en väg emellan). 
Bra läge nära staden. Men gå in till staden hade jag nog kanske inte gjort, men med cykel gick det snabbt. Kommentarer

Populära inlägg