Camping Sole E Vista


Vi landade som sagt väldigt tidigt på morgonen i Porto, redan innan campingarna ens öppnade. O då hade vi hunnit med en hel del turistande redan den dagen. 

Många kanske undrar varför vi väljer att stiga upp 4.20 på semestern. Nå vi gör det ju inte varje morgon, bara kördagar. O vi gör det för att det är så skönt att sitta i lugn o ro o köra o dricka morgonkaffet. Inga skrikande barn, hehe! Ja o så för att Kevin inte skall behöva vara åksjuk. 


Men campingen i Porto skulle detta handla om. Jo vi hade som vanligt valt ut en camping redan innan. Vi hade tänkt oss Les Oliviers, men dit kom vi inte in med vår "stora" bil. Många campingar på denna ö är mera planerade för tält o små bilar har vi märkt. Så vi tog den som var fast intill Sole E Vista. Vilken visade sig vara riktigt bra. Gratis Wifi i två timmar, som fungerade alldeles utmärkt där vi stod strax nedanför poolområdet. Lekplats för barnen fanns, dock lite tråkigt tyckte våra. Restaurang bredvid poolen o matbutik  (relativt stort Spar) strax utanför området. 
Poolområdet var jätte fint med otrolig utsikt över bergen o Porto bukten. Det fanns en större pool o t.o.m. två åt barnen. En hade Jack Sparrow som vakt! Vattenleksaker fanns också!


Kommentarer

  1. Den där campingen har vi också varit på! Just poolen och utsikten var grym! Men det var fasligt vad högt upp... och ner, man skulle ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi var ju så kort tid så behövde inte gå så många gånger! :)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg