måndag 11 juli 2016

Cykeltur till St-florent


Denna sista dag på Korsika började vi med en cykeltur till St Florent! Sen fortsatte vi med besök till doktorn. Men det är en annan story o har inget med cyklandet att göra. 
Staden som ligger bara nån km från campingen är liten o vacker. Vi spenderade en bra stund med att gå omkring i hamnen o titta på den ena fina båten efter den andra. Sen traskade vi upp till citadellen. För en sånn har ju förstås denna stad också, om än väldigt liten o verkade användas mera som parkeringsplats. Make a wish! O det gjorde han! 
Får inte berätta vad han önskade sig! Men det var nog nått om leksaker! :) 
Ja vi var inte hela familjen ut o cyklade. Bara tre av oss som har cyklar med o Kevin är inte så duktig ännu så att kunde ha cyklat på en landsväg. Så det var bara Romeo o jag som cyklade iväg på morgonen. Bra gick det, ingen ramlade (jag cyklar inte så ofta, så det kunde gott ha slutat med en vurpa), shoppa hann vi med också o handla mat. Så med en full lastad cykel styrde vi tillbaka till campingen. 
2 kommentarer:

  1. St Florent var en trevlig liten stad tycker jag! Hoppas att det inte var något allvarligt som föranledde läkarbesöket!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej tror inte att det är så farligt! Han är nog mycket bättre redan idag!

      Radera