Vilken blåst

Idag var det modell kallare o hur det blåser sen!
Ingen chans att man skulle kunna vara ute vid havet idag. Kläder har man ju, men när det sen också blåser sand i ansiktet på en så är det nog bara att gå in. 


Tappert har de försökt flera gånger pojkarna men nån lång stund stannar de inte ute innan de kommer in igen. 9 grader visar termostaten...så nu börjar det likna den vanliga finska sommaren igen! Men nå mygg lider man inte av mera! De har blåst iväg! 

Så istället för strandlekar som vi hade hoppats på blev det voffelkalas o loppis besök istället. Helt ok det också! Tycker jag, inte pojkarna! Hittade fina skjortor åt minstingen, knappt använda. Men förstås inte den storleken som jag hade behövt till nästa veckas fest. Känns så onödigt att gå o köpa nya festkläder åt honom när jag vet att han inte kommer att hinna använda dem nå mera än en gång... 

Gubben o pappa har kämpat på med villan, men också de gav upp efter halva dagen. Inte ens med vinterkläder på kan man vara uppe på taket. O kanske inte heller det bästa stället att balansera på när det blåser som det gör idag.

Så nu får vi hoppas på bättre väder till nästa vecka... är ju inte så roligt att börja sommarlovet med att hänga inomhus! O alla blir så gnälliga när de inte har nått o göra....
Kommentarer

Populära inlägg