Camping Merendella


Camping Merendella ligger på Korsikas östkust ca 40 km söder om Bastia. Här finns inga större städer på nära håll så vi har bara spenderat några dagar med att vila upp o bara vara.
Sköna dagar i solen!
Campingen har många fördelar o många nackdelar också för den delen. WiFin fungerar utmärkt när den fungerar. Igår kväll var den helt nere. Stranden är helt ok. Små sten med lite sand emellan. Bra med simskor här! På stranden finns en strandrestaurang där dom serverar åtminstone frukost o middag nån gång i veckan, tisdag o fredag är åtminstone middagsdagar. Därför Abba musiken kvällen när vi kom. Igår kväll var det lugnt o skönt. 
Medelstor pool finns, med strikta regler. För att använda den måste man komma ihåg att ta med armbandet som man fick när man checkade in. Badshorts får inte användas! O poolen är bara öppen under vissa tider förstås. Stängt mitt på dagen! Hel djup är den också så fast Romeo kan simma nå så när så fick han nog ha simring. 

Det finns många plaster att välja på. Man kan stå på stranden eller inne i skogen! De flesta in bland träden har jätte bra skugga. Något man nog saknar mitt på dagen. Vi valde en på stranden i första rad så utsikten är super men det finns absolut ingen skugga. Tur att det blåser lite, annars hade det blivit för varmt!
Servicebyggnaderna liksom också lekparken har sett sina bättre dagar. O de är alla placerade ganska nära stranden. Bra för oss, dåligt om man står en bit in bland träden. 

Kommentarer

Populära inlägg