Shopping


Crocsen, parasollet, badbaljan åt Colin o en massa leksaker inhandlade. Vi åkte till ett shoppingcenter, Grand Affi, nära Gardasjön. Hittade en mega stor leksaksaffär o pojkarna var sålda!


En leksaksaffär med alla de saker som de sett på youtube! Wau! Vi höll aldrig på o komma ut därifrån! Så förutom allt det vi skulle ha så shoppade pojkarna en del leksaker. Vi som hade så lite av den sorten i bilen från tidigare! Sen rullade vi nöjda vidare genom Italien o landade lagom till kvällsgröten i hamnen i Livorno. Först ett stop vid Lidl o bunkra upp med dricka o annat billigt. 

Var vi skulle sova visste vi inte riktigt. Hamnar brukar ju inte vara så trevliga ställen. Men här fanns det så många andra husbilar som övernattade så man kände sig helt trygg. 
Hamnområdet kantades av så fina vackra byggnader o ett fort också. Hade hoppats att man på nått enkelt sätt hade tagit sig närmare, men galler runt hamnområdet hindrade detta. Hade blivit en bra bit att traska runt. så inget Livorno den här gången. 

Undrar nog vad denna lilla tänker om detta resande. Varje kväll på nytt ställe o en massa bilsittande. Denna kväll satt de utanför bilen o beundrade lastbilen som parkerat bredvid oss. Men tror nog han är den tappraste resaren av oss. Har under dessa dagar lärt sig ta sig upp o stå mot stöd o fått en ny tand.

Kommentarer

Populära inlägg