söndag 26 juni 2016

Vacker liten by och camping Lido!


Varmt, hett, för varmt!
Efter en lång dag i bilen mellan Kaunas o Playmobilparken, nästan 1400km, så konstaterade vi att det går bara inte att köra på dagen. Så jag o pojkarna spenderade gårdagen på playmobilparken medan gubben sov o sen var vi hela kvällen på camping. Först när regnet föll på kvällen startade vi mot Italien och Gardasjön.


Egentligen så sparade vi en hel dag på så sätt o har nu kunnat njuta av värmen vid poolen istället för i en bastu till bil. Så nu är vi vid Gardasjön o camping Lido som vi besökt tidigare o visste att var riktigt bra för barn. Fin pool, roliga vattenbanor, o allt annat man behöver. 

När de andra gick till poolen första gången i morse så gjorde Colin o jag en promenad till byn som ligger strax intill. Inte så varmt på morgonen så det blev en riktigt trevlig promenad. Han sov o jag fotograferade. 

Vägen som går runt Gardasjön är nog ingen promenadvänlig väg. Jätte mycket trafik! Smala trottoarer, skall man mötas med barnvagn så blir nog nån tvungen att hoppa ut på vägen. Man fick vänta en stund innan man lyckades få en bild utan bilar (nästan utan). 
2 kommentarer:

  1. Så himla fina bilder! Vi har pratat om att åka till Gardasjön som ska vara sååå fint men vi drar oss lite för alla turister :(

    SvaraRadera
  2. Ja där finns verkligen turister! Men där är nog fint! Vi var där för andra gången o det kommer nog att bli flera gånger!

    SvaraRadera