Planerar, surfar o bokar...


Tre veckor kvar till start! 
Caravantrip2016!
Det mesta som skall fixas börjar vara klart. Ja det lilla med att husbilen ännu inte gått igenom besiktningen är ju kvar förstås, men det fixar han nog gubben. 
O som jag längtar...


Ja efter värme det behöver man ju inte längta, 30 grader var det igår... Hade ju varit roligt att vara ute men det går ju inte om man inte vill bli uppäten av myggen. Vi har helt fruktansvärt med mygg o knott i år. Men det visste jag ju att det skulle bli eftersom det var vatten i gropen på andra sidan vägen i våras. Vatten i gropen = mycket mygg! Hoppas verkligen de kunde få igång sitt parkbygge som lovat snart o vi slapp den där sänkan dit allt vatten samlas. Själv kan man ju dränka sig i myggmedel (tacka vet jag luktfritt myggmedel) men vill ju inte spruta sånt på Colin. 

Nåja vi kommer ju oss bort från myggen snart! Sommarens planer framskred snabbt när man väl satte sig ner o började surfa o plotta upp rutten. Båtarna bokade, Helsingfors-Tallinn o sen Livorno-Bastia o också Bastia-Livorno tillbaka två veckor senare. Första campingen bokade vi också klart på Korsika, blir camping Merendella på östkusten. Den såg bra ut, hade pool o vi fick bokat en plats i första rad vid stranden. Så där blir det tre nätter av bara sol o bad o sen fortsätter vi neråt! Finns så mycket som jag skulle vilja hinna med under de två veckorna men med en liten en så kan man ju inte se allt. Så vi får välja det viktigaste! Bonifacio, Filitosa, Calanches de Piana, den övergivna staden i Occi, är några av ställen som jag åtminstone vill hinna med. Vad annat får vi inte missa??

Kommentarer

  1. Härligt med en resa att se fram emot! Vi kommer "följa med"!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Roligt att ni vill "följa med" oss! :)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg