tisdag 21 juni 2016

Slut på moderskapsledigt!


Så var det då slut med mammaledigt. Idag kör vi sista dagen!
Imorgon börjar semestern för oss båda o husbilen styr nosen mot varmare bredgrader!


Så var mammaledigheten över för denna gång o för alltid för den delen. Blir inga fler gånger, tre blev vårt nummer! Tre pojkar! Nå vårdledighet skall det nog ännu bli i kortare perioder tills Colin är tre år. Från nyår framåt blir jag åtminstone hemma nå månader eller så helt fram till hösten. Då blir Colin två år o kan börja dagis. Två år var Kevin när han började o det var helt ok, han klarade sig. Men nå mindre barn vill jag inte sätta i dagis. Så vi får hoppas att vi klarar av att pyssla ihop vardagen o ekonomin så att Colin kan vara hemma tills han också är två!

Men nu tar vi några månader i taget. Fram till nyår är allt klappat o klart åtminstone. Jag börjar jobba första augusti o Jani är först pappaledig en månad o sen delvist hemma som vårdledig fram till nyår. 
Så vårt lilla busfrö får vara hemma!
Ja imorgonkväll startar vi mot Korsika! Kom lite snabbt på den här gången, man hann inte ens längta så mycket. Har just fått tömt o tvättat allt som var med till Åland o nu skall allt o mycket mera in i husbilen. Som tur så har vi en ny tvättmaskin som man inte behöver sparka igång vattenpumpen i. Underlättar vardagen betydligt! Packade en hel del innan helgen också o gubben var o gjorde stor shoppingen av blöijor o mat. Bara det sista kvar nu då...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar