lördag 18 juni 2016

Ett regnigt Åland


Tyvärr så stämde väderleksprognosen precis. 
Regn hela dagen idag!
Betyder inga slående vackra bilder eller speciellt roligt att vara ute heller.
Men på Åland är vi!


Blev inget inlägg på bloggen igår, var bara för trött. Sloknade så fort barnen somnat. Ganska tröttsamt att köra hela natten o sen ännu vara pigg hela följande dag. Men ner resan gick jätte bra. Man skulle inte ha trott det men vi fick all packning i bilen o sängen hölls t.o.m. fast på taket. Så syrran fick sina saker o kunde flytta in i sin nya lägenhet. 
Idag hade vi tänkt besöka Pommern men eftersom det regnat hela dagen så tänkte vi spara det till i morgon. Då har dom lovat sol igen. Så det hoppas vi på!  Idag besökte vi istället Kastelholms slott. Regnet höll upp just då så det var helt ok. Mulet förstås men man blev åtminstone inte genomblöt. Ett inlägg om detta o mera om Åland kommer senare. Men några bilder bjuder jag på nu!


2 kommentarer:

  1. Här är det också massor av regn!!! Brukar tycka att det är mysigt att ligga i husbilen och höra regnet smattra på taket ;) Börjar längta efter att resa med husbilen nu, men har haft tuff ekonomi hela våren och kämpat efter att komma på fötter. Men i augusti kommer vi i alla fall åka med husbilen till Piteå i två veckor :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är nog mysigare i husbil när det regnar än att sitta 6 personer i en liten bil. Husbilen kommer att kännas stor efter den här resan! :)

      Radera