fredag 10 juni 2016

Onödig men vacker!


Hatar när man vill ha systemkameran med på nån tillställning men inte vill släpa på en vanlig kameraväska. De är ju inte så vackra! Behändiga o bekväma, men ofta inte vackra! Så vanligen  har jag bara slängt ner kameran i en helt vanlig väska. Inte kanske det säkraste alternativet att ha kameran slängandes löst bland nyklar, leksaker o annat bråte!


Hade vi behövt en ny väska, nej! Vi har en stor o liten kameraryggsäck, vilka är super bra när man skall ha med en massa saker åt barnen också. De använder vi på resor o längre dagsutflykter. Sen har vi två axelväskor, som är helt praktiska men fula. Så det var bara den där vackra väskan som fattades. Har letat lite på nätet, men inte hittat den rätta. Finns många fina, om man är beredd att betala mycket. Denna kom upp på ett facebook loppis o jag bestämde genast att den skall jag ha. Det var budgivning på den o jag fick den! O till ett helt överkomligt pris också!
Förutom att den är vacker så rymmer den systemkameram med långt objektiv på, två mindre objektiv, videokameran, telefon, plånbok o ännu mera staff! Lycklig! :) 


2 kommentarer: