Nu rullar vi


Längtan var stor för alla när sommaren började, "Varför åker vi inte husbil på semester istället?" Ja för att vi tänkt oss nått annat i sommar!
Och Malta blev super, fast det inte var husbil och väl på plats så var det nog ingen som saknade den trånga bilen, eller de långa timmarna längs vägarna. 




Men då före vi åkte bestämde vi oss för en husbilstrip också i sommar. Först var det ju Norge, sen Östersjön runt, nu tror jag vi får se hur det blir. Men kör man tillräckligt långt så hamnar man ju och åka runt om man inte vill köra samma väg tillbaka. Så troligen så blir det runt. Vad vi gör beror ju helt på vädret. Man kan ju inte upptäcka fina stränder om det är +16 grader. Så då får vi hitta på annat. Blir en annorlunda trip skulle jag tro, en som inte går ut på att hitta badplats.

Här under nån dag kändes det t.o.m. som "nej jag vill inte åka nånstans, kan vi bara ta det lugnt istället!" Man visste att det skulle bli ännu mera stressande för att få allt klart och jobba måste man ju också eftersom vi inte hade semester den här veckan. Och när båda jobbar och barnen är hemma ja då jobbar vi i skift igen. Så jo det var lite mycket av allt just då och det kändes svårt att ställa in sig i "Caravan-mood!"

Men nu när det närmar sig och det allt tvätt/städ/pack-stress är över och djuren igen är avlämnade (tur att vi har bra släktingar och vänner som vill ställa upp) så känns det riktigt bra. Skall bli roligt med lite husbilsliv igen, om sen bara för 10 dagar. 

Så ikväll kör vi på båten till Tallinn och sent i kväll rullar vi in på nån ställplats i Tallinn. Kan nästan lova att vi hamnar på Pirita Harbour camping igen :).
Nu skall vi köra genom Baltien och Polen i lugn o ro, inte streck-köra som vi brukar.

Kommentarer

Populära inlägg