Väskorna packade och semestern kan börja


O det känns inte alls som det skall...
Vi ska ju sätta oss i husbilen och inte i den vanliga bilen. Alla känner att det är roligt med resa, men det känns fel att inte åka med husbilen. Det känns inte alls som sommarsemester!



Och inte kan man ta med lika mycket saker heller. "Hade vi åkt husbil så kunde vi ha tagit med den här båten", "och den här stora dinosaurien"! Hördes det lite gnälligt igår. Och jo visst, tänkte precis lika när jag försökte få ner allt nödvändigt i två resväskor. Vi trappar ner på packning, nu har vi bara två väskor mera och behöver inte ens nån takbox på bilen när vi åker till flygfältet. 2 stora väskor, resevagnen o 5 st med handbagage.

Men ja husbilen och sommarsemestern hör liksom ihop! Så får se om vi hamnar och göra en kortare resa med husbilen sen senare i sommar.

Men nu är det bil och flyg som gäller och Malta och Gozo som står på programmet. Mina föräldrar följer med oss och om en vecka kommer 3 av mina systrar med sina respektive också. Så det blir en riktig familjesemester igen!

Vi börjar med en första natt på huvudön. Vilket inte var tanken från början, men alla gånger lyckas man inte få boende och flygen och gå ihop. Så efter en första natt så åker vi ut till Gozo där vi skall tillbringa den första veckan i en villa. På söndag åker vi sen tillbaka till huvudön för att möta upp med alla andra. Då blir det ett lägenhetshotell på norra sidan av ön. Och efter midsommar så flyger vi hem igen. Så för oss blir det den 8:de midsommaren utomlands.

Men nu har vi ännu några timmar i bilen innan vi når flyget och ikväll landar vi på Malta. Ön som länge varit på min "to do" - lista. Land nr 54!


Kommentarer

Populära inlägg