Hem - hemma


Skönt att vara hemma, hmm, ja om man gillar att plocka, städa, fixa och höra barnen slåss, ja då är det super. Lägg till alla tusen myggbetten som fortfarande kliar varje sekund av dagen så är nåns nerver just lite på spänn. 




Ja allt detta med städandet och barnen, det hör ju till, det är normalt, och det är vanligen helt ok, men när det kliar överallt hela tiden då blir det ibland too much. Ja hur myggbett som de flesta kom för snart 3 veckor sedan ännu kan klia så förbannat vet inte jag. Men de gör och inget hjälper! Äter allergimedicin, har testat 10 olika smörjor, inget hjälper. Så jag var tydligen överkänslig för Gozo-myggen. 

Gå till doktorn säger dom. .. jo det skulle vara roligt, kan riktigt se minen på den läkaren när jag säger att jag har myggbett. Och hur han konstaterar att jo det kliar när de biter, det skall vara så o går nog om! Och så är det bra med det. 
Så jag är inte riktigt klar för doktorn ännu. Lever i hoppet om att en morgon så slutar det klia!
Det är ju myggbett, det måste sluta nån gång!

Ja förutom kliat och städat så har vi fått hem alla djuren igen, alla friska och krya! Men den ena katten som försvann på skolavslutningshelgen, den har inte ännu dykt upp. Söpö som hon heter, är en steriliserad, 8 år gammal kisse som aldrig varit borta nå längre än 1-2 dagar. Så troligen har det hänt henne nått för nu är det ju en månad sedan vi såg henne senast. Har nån sett henne, så meddela gärna. Fast hon är död, vilket hon troligen är, så är det enklare för barnen om vi vet vad som hänt.




Så inte helt en rolig hemkomst den här gången. 

Och så var det den där husbilen också, som behövde kamremsbyte och nya ringar och vem vet vad för att kunna tas i bruk. Vi hade ju inte ens tänkt ta den i bruk utan den skulle säljas. Men så ändrade vi oss och plötsligt blev det bråttom med att få den i skick. Så flera långa kvällar har han spenderat där under bilen, men nu är den klar och vi ska hoppas snart besiktad också. Också städad och packad är den och redo för sommarens första helg på villan.

Själva styrde vi till villan så snabbt vi fick husbilen packad och klar och sitter nu och väntar på att den skall dyka upp...
Skall bli skönt att spendera sista semesterhelgen med sanden mellan tårna och husbilsliv!





Kommentarer

Populära inlägg