Glad Midsommar


Första midsommar på 8 år som vi firat med nästan hela stora familjen. Och vi hann med så mycket igår. 




Vi började dagen med en båttrip ut till Comino och Blue Lagoon. Härligt ställe men man överdrev inte när man sade att stranden var liten för den var ju full efter att vår båt tagit i land och efter det kom det lass på lass med människor. Så ja kort och gott, vi orkade tampas om plats på stranden just en timme, sen tog vi första bästa färja tillbaka till Malta. 




Så tillbaka var vi i god tid inför dykningen, fast vi innan var rädda att vi skulle få bråttom. Ja dyka bestämde sig alla gubbar och Johanna sig för att testa på när de råkade på en finsk instruktör här bredvid hotellet. Sen frågade Romeo om han också kunde fara med, ingen hade ens tänkt tanken innan, han är ju så "liten". Men det gick hur bra som helst för honom att vara med och i slutändan var han lika duktig som alla vuxna. Att all info kom på finska av en mycket kunnig instruktör så var ju ett plus. En bra stund vågade han vara under innan han kom upp igen. Det är ju så mycket man måst lära sig och ta in så han var nog super duktig för sin första gång. Och ja så roligt tyckte nog både han och gubben att det var så man kan nog säga en första gång och flera kommer. 





Vi kvarvarande stod på stranden och tittade på, beredda att dra upp dem som drunknar :). Nå de klarade sig nog bra alla, så vi kunde gott koncentrera oss på att dokumentera händelsen. Men vissa av dem kunde nog konstatera att detta inte var nått för dem. 
Och Kevin var förstås totalt sur för att han inte fick vara med. Men han är med sina 8 år lite för liten ännu. 

Sen blev det middag.




Så det var en lite bättre midsommar i år, en som Romeo åtminstone kommer att minnas länge.


Kommentarer

Populära inlägg