Playmobilpark Malta


En första blick på stället och man tänkte, ja ungefär som i Aten, men sen när man tittar närmare så kan man konstatera att Malteserna kunde lära sig en hel del av Tysken när det handlar om ordning och reda. Hej, vi har hemma bättre ordning på våra Playmobiler än de hade är och jo vi har nästan mera av dem än de hade här.




Playmobilparken i Malta är den tredje playmobilparken som vi besöker i Europa. Och därmed är detta åttonde sommaren med besök till Plymobilparker, så vi tycker att vi kan detta koncept ganska bra. 



Vet ni vad som skiljde Maltas från de andra på ett mycket dåligt sätt. Jo det fanns ingen ordning med nått. På de bord där de har t.ex. polishusen och bilarna så väntar man ju säg hitta alla dessa små saker som hör till också. Men nej, det fanns en liknande soppa av saker och figurer i alla lådor. Ingen ordning alls. O jo, det var mina barn som märkte det först. De är ju vana med hur det ser ut i Tyskland och där finns alla saker i sina respektive lådor och då är det så mycket roligare att leka. Jo, nej, här satsade man verkligen inte på sånt.




Ute lekplatsen var också mycket liten och hela området lämpade sig mera för under skolåldern barn. Medan i Tyskland finns det områden som fungerar bra för större barn också. 




Så som min 3-åring gör, tummen ner för denna plats. 
Som tur var priserna inte nått att tala om, 2.80/barn, 1.50/vuxen och parken ligger ganska lägligt strax intill Marsaxlokks fiskeby, så man kan passa på att slå två flugor i en smäll som vi gjorde. Förmiddagen i parken och eftermiddagen i fiskebyn med omnejd.



Kommentarer

Populära inlägg