Slask och plask och en dag på villan


Ja just den här delen av våren är ju inte så värst rolig. Det är vått och kallt om vart annat och man har alltid fel klädsel, endera för lite eller för mycket eller så hade man behövt stövlar. Och visa mig den unge som kan motstå en vattenpöl... 




Men i söndags hade vi en riktigt fin dag på villan. Ja förstås, lite för blåsigt och lite för blött, men bort ser man från det så var det riktigt "bra" väder! Nå vi trotsade nog vädret ändå och spenderade en stund på isen. Lite isfiske måste man ju hinna med varje år, eller ja barnen har väl varit nån gång tidigare i vinter också både med pappan och från skolan, men för min del så räcker det bra med en gång om året.
Kan inte förstå tjusningen...det är ju så trååååkigt!




Men sen bestämde vi oss för att gå över isen tillbaka till villan och det var betydligt roligare. Lite halt och lite vått om vart annat, men helt ok. Och det att det är blött och vått är ju ett stort vårtecken. Så det är ju bara nått man får leva med om man vill ha sommar så småningom.




Ett vårtecken till var dessa som flög över villan.




Ja lite vårtecken här och där ser man ju, men nog kändes den ändå långt borta, den där våren, där man stod och väntade på tåget i -9 graders köld denna tisdags morgon. Kallt och blåsigt så är det också här ner i södra delen av landet. Så att man ångrar att man inte tog vinterjackan på sig istället för vårjackan. Men som sagt, aldrig har man rätt klädsel under den här delen av året!


Kommentarer

Populära inlägg