Sista villan


Så sitter man här i en stor vacker villa och lyssnar på diverse djurläten från skogen intill. Med dagens första kaffe i handen och fönster som man kan se ut genom. Fötter som inte är svarta av det smutsiga golvet och en kropp som inte är full av myggbet pga avsaknad av myggnät. Nej, den här villan kommer nog på en av top villorna vi nånsin och det intressanta är att priset från rucklet inte skiljer sig nå mycket.
Ja nu känns det bra. Barnen kan igen röra sig fritt utan att man behöver vakta dem precis hela tiden och fast vi inte är vid havet så är ju utsikten över trädtopparna helt slående. Men så heter villan ju också Green view villa! Skall ta några bilder åt er så fort solen går upp.
Men medger huset är ju på tok för stort för oss. Denna har 6 sovrum (alla med eget badrum), varav den stora på tredje våningen är massiv. Där hade jag sovit om det inte hade varit för avsaknad av AC just där. Men de 5 andra har, så vi använder de tre sovrummen på andra våningen och då blir det ännu 2 över där nere. Huset skulle ha rymt 13 personer. Dock hade man nog inte fått plats att äta så många på samma gång. Också i denna villa är matplatsen på terrassen. Samma i alla tre villor. Jag tycker det är lite opraktiskt att äta ute bland flugorna, hade kanske hellre haft ett val att äta inne också.
Vet ni vad jag också tycker är lite konstigt och hur detta land skiljer sig från andra vi besökt, att det bara är män som jobbar i villorna. Män som städar, fixar maten och som fungerar som föreståndare. Inga kvinnor nånstans. Har mina egna teorier om att det just är därför som städningen haltar lite på alla ställen. Allt fungerar, nästan, och det är nästan städat, men ändå inte. Ni vet, som det är där hemma också om gubben har ansvaret :). 

 Varför det blev ett så stort hus?! Nå, när man letar och bokar två dagar i förväg så har man ju inte så mycket att välja ifrån.
Tyckte att det lät mycket från taket...ett gäng med en modell större fåglar där uppe denna morgon!
Gillar detta, djurläten istället för motor brummande!


Kommentarer

Populära inlägg