Liten pojke, stor väska


Så var det dax, dagis start!
Nytt dagis, nya tanter, många nya barn, så spännande. Både för sonen och mamma! Fast för mamma var ju tanterna inte nya, både Kevin och Romeo har ju gått i samma dagis. 


Romeos gamla väska! Colin hade redan en skiphop-väska, men sen ville han inte ha den.
Han ville hellre ha Romeos gamla Lego-väska. 

Och så var det fixat så bra igår morgon att tanten som mötte på morgonen var samma som från familjedagvården förra året, super bra. Och av en slump anlände vi på samma gång som en av de två flickorna som han känner från förra året. Lite som vanligt också, så blev inga större problem!

Först när det var dax för mamma att gå så blev det lite "buhuu" men det gick snabbt över och spännande nya bilar vann över mamma. Så mamma fick bara en snabb vink och så dök han ner i lådan med bilar. Och resten av dagen hade också gått bra. 

Är så jätte nöjd när mina åsikter hördes och han fick börja i den grupp som jag så tydligt såg att han passade bättre i. 

Egentligen så skulle han ju ha börjat redan föregående måndag. Men han var krasslig hela veckan och blev tvungen att vara hemma. Men nu börjar vi alla vara i ganska ok skick. Lite hosta och snuva ännu men till veckoslutet skall vi nog vara i topp form. 

Men idag har vi redan semester, han och jag. Ledigt för att heja på Kevin i skolornas friidrottstävling! Hoppas vi klarar oss utan regn!


Kommentarer

Populära inlägg