Ett barnkalas till


Sista kalaset för denna "kalasperiod", 3-års kalaset, är över!
Roligt med kalas, men som varje år så känns det skönt när det är över och man har hela vintern utan barnkalas att planera och fixa. 

Som tre åring är man tillräckligt stor för att förstå att man måste ligga i sängen och vänta på sången och paketen. Ja inte hur länge som helst, 6.15 var han klarvaken och meddelade att han tänkte stiga upp. Så det var bara att snabbt väcka upp resten av familjen och tåga in sjungande. 




Så paketen var öppnade och leken i full gång innan 7. 
Som tur så började kalaset redan 13, annars hade det blivit en ganska lång väntan. 
Polisgreijer, star wars saker, bilar, lego mm. En super nöjd liten gosse!
Alla andra satt och hoppades att batterierna hade tagit slut snart... men det gjorde de ju förstås inte.




Hos oss har hajar varit på tapeten en längre tid. Ända sedan den äldste av dem upptäckte Jaws-filmerna och blev helt besatt av dem. Trots att han ännu inte fått se nå mer än snuttar av filmerna. Det är hajar hit och hajar dit, man tittar på hajar, man leker haj-lekar. Så ganska självklart att 3-åringen svarar "Haj-tårta" när han blir frågad vilken tårta han ville ha.

Egentligen så ville han ha en gapande haj med en massa blod sprutande. Men vi tyckte att detta kanske var mera passande åt en 3-åring. Hajar, men inget blod!
Min mamma och syster gjorde ett fint jobb igen!




Jag hade mera tänkt temat på tårtan som Blaze, eftersom den serien är jätte populär för tillfälle hos oss. Så barndukningen den hade Blaze-tema. Inga hajar där. 




Helt otroligt väder hade vi igen! Varmt och skönt!
Alla tre kalasen i år har vi fått fira i super väder!




Kalas och en massa spring med småkusinerna i flera timmar är tungt. Och då kan man somna mitt i maten! Och som det ser ut så kommer han att sova gott hela natten. 




Och jag får slänga upp fötterna på bordet och njuta av höstens första brasa med familjens minsta hårboll sovande bredvid. Alla små i familjen har tydligen haft en tung dag och behöver ladda batterierna. 





Kommentarer

Populära inlägg