3 år



Fast man är lite snuvig och lite gnällig så blir man nog uppvaktad med paket ändå när man blir 3 år gammal!
Så Hipp hipp hurraa för lilla Colin, nu är det äntligen din tur att ha kalas. 


Ibland får man honom t.o.m. att stanna upp o dofta på blommorna

Under sommaren så har vi firat båda hans bröder och han har förstås också undrat när det är hans tur att ha kalas. Och nu äntligen är det hans tur. Gåvor skall det förstås vara i massor.




Fast nu när det blev hans tur så tyckte han egentligen först att han ville spela disney spel på Wii U istället, nu när pappa äntligen kom hem från jobbet. Av nån orsak så har han fått för sig att mamma absolut inte kan spela. Fast vi aldrig ens spelat tillsammans, eftersom han just har börjat sin bana mot "speltokig". Hur som helst så ville han spela först och sen fick vi sjunga.




Så när jag och pojkarna en kvart senare kom upp sjungande med paketen så gick det bra. Han fick två av sina paket och han blev jätte glad. Resten sparar vi till lördagmorgon!




Fast tror nog att an fortsatte spela igen efter en stund. Själv rusade jag iväg till min gamla lågstadie skola på loppis. Upp på vinden, dit man bara fick gå under speciella tillfällen. Vinden med de gamla fina sakerna.
Så hem kom jag med halva skolan kändes det som. Och idag skall det spikas. För det krävs lite omplacering för att få allt att rymmas. Men det får ni se bilder på senare.


Kommentarer

Populära inlägg