Påväg - Semester


Äntligen så är vi på fältet, äntligen semester, äntligen värme, sol och bad, som vi har längtat! Den här veckan och många före har verkligen släpat sig fram. Men nu är vi på väg!



Ja alltid längtar man ju till semestern, men den här gången har det nog varit nått alldeles extra. Måste bero på att höstens resa inte blev av (den blev avbokad i sista minuten) och att man liksom väntat sen dess på den här. 

"Vem är det som åker nu då?" är en fråga som ställts flera gånger de senaste veckorna och fram till bara för en dag sen så visste vi inte svaret på detta. Vi var alltid på väg, men resten har varit lite "om vi nu kommer iväg!" 

Från början var det vi och mina föräldrar som var på väg. Sen kom min syster till och kanske hennes man. Men sist o slutligen bara hon. Om hon skulle komma iväg var också lite öppet de senaste dagarna pga. att färjorna inte tog iland alla dagar på Åland pga. blåsten. Men hon tog en tidigare båt för att vara säker på att hinna och det löste sig. 

Sen var det mina föräldrar som lite hela tiden har varit "om vi nu kommer iväg" av olika orsaker. Men så var min pappa och halkade och fick operera knät för nån vecka sen och så hade de plötsligt en riktig orsak för att vara "om vi nu kommer iväg". Men för nån dag sen så gav läkaren klartecken över att han kan flyga, det är ju ökad risk med flygning och blodpropp efter en operation. Men nu kan han alltså åka, dock behöver han nog lite kryckor ännu men han kan i iallafall resa. 

Och till slut så kom ännu en syster på att hon också vill komma med. Detta bara nån dag innan vi skulle åka. Situationer förändras och plötsligt så hade hon möjlighet att åka, det fanns flygbiljetter ännu och allt annat gick också att fixa. 

Så nu är vi 6 vuxna och 3 barn som åker! Vi fick till en ordentlig grupp den här gången också! 
Och nu skall det väl inte kunna ske nå ändringar mera...

Kommentarer

Populära inlägg