lördag 26 november 2016

LillaJul


Vilken perfekt LillaJul vi haft idag!
Sovmorgon (vi var inte uppe innan 8), skinkan i ugnen, klä lillajulgranen (ingen reagerade allergiskt i år), snölekar för det kom jätte mycket snö, middag, väntan på lillajultomten (han smög in när ingen såg i år också), riva upp paketen, leka, ute bastu (Colin stor trivdes, vilket jag inte hade räknat med), soffan o godis! Receptet till en perfekt lilljul, tycker jag!

Så en bildbomb som vanligt!
4 kommentarer:

 1. Oh så stämningsfullt, och vad mycket snö ni har! Jag vet att jag kanske inte har rätt att säga så då jag själv befinner mig i Australien, men i juletider så kan jag ändå inte låta bli att känna att jag missar något. MEN det kommer ju fler jular, det är inte alla förunnat att få uppleva riktig jul varje år annars heller :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja för tillfället är det riktigt fint med snö. Men som du vet så vill den ju inte riktigt hållas ännu den här tiden på året...så i väntan på slaskväder igen! Jag hade nog hellre varit i Australien! :)

   Radera
 2. Oj vad mycket snö! Det ser verkligen ut som jul! Jag har hört talas om Lilla Jul förut, men vet inte riktigt vad det är? Får man alltså paket då också??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror alla familjer som firar lillajul har sina egna lillajul-traditioner. Men hos oss firar vi en "liten" jul med liten gran, liten skinka o lite paket. Hos oss får barnen 2-3 små paket på var! O så lämnar man sin önskelista åt lillajultomten på samma gång.

   Radera