En pink värld


Igår klädde sig världen i pink!
Vilken strålande vacker himmel vi hade igår på förmiddagen. Inte alltid som man har en sånn utsikt från mitt hemmakontor!

Vackert, men usch så kallt! -12 grader så här plötsligt efter många dagar med plus grader. Inte roligt tyckte barnen för nu måste man ha mera kläder på sig igen. Plockade fram en ny vinterhalare åt Kevin, en tjockare o lite större så att det ryms mera under, tänkte jag. Nåja, den halaren fick verkligen inte godkänt. Inget var bra med den! Fick lova att han nästa dag får ta sin gamla igen bara han en dag testar den nya. Gissa vilken han skulle ta idag?! Envis unge, undrar vem han tar efter?! Så nu har man då en ny Geggamoja vinterhalare i skåpet som antagligen aldrig blir använd...tur att han har en lillebror också. Kanske han om nått år vill ha den...

Vädret gjorde ju en snabb omvändning på kvällen, från -12 till +2. Så nu smälter snön igen o Kevin får med glädje ha den gamla nötta halaren istället. 

Bilderna under är tagna på gården. Lekte med tanken på att traska ner till sjön, där hade det antagligen varit betydligt vackrare. Men det hade inneburit en massa kläder (ja, man är ju inte bättre än barnen) o lite traskande så den tanken slogs bort ganska snabbt. Beställde istället ut en kopp kaffe till o kröp ner under filten i husbilen o fortsatte jobba! Älskar att jobba hemifrån!
 Kommentarer

  1. Fantastiskt vackert! Tänk att det kan bli så starka färger! :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg