fredag 4 november 2016

Kan man sätta ut julbelysning om man kallar dem nått annat?


Intressant detta, att om man kallar julbelysning för säsongsbelysning så är det helt ok! 
Att pynta redan nu alltså! 


Som den "jul älskande" människa som man är så kliar det i fingrarna redan nu. Skulle vara roligt med lite jul, speciellt belysning. Det är ju så mörkt också, när det inte ens vill komma nån snö hit. Så lite extra belysning skulle sitta fint. 

Gubben han tycker att man gott kan vänta till lilla jul åtminstone innan man sliter fram alla tomtar. Så det har vi kört på de senaste åren. Kanske har vi ibland tjuvstartat med nån dag... kan hända det blir så även i år. Troligen! Lite nytt pynt köpte vi redan o nästa helg blir det en sväng till Ikea. Måste ha många, många fler julstjärnor!

Men så kanske man kunde fixa nå lite belysning redan nu... man kan ju alltid kalla det säsongsbelysning istället! Fick inget medhåll av gubben alls...Glöggsäsongen den inledde vi idag, jag o pojkarna! Kevin tyckte det var för äckligt o spottade ut allt! Väldigt trevligt! Men pepparkakorna de smakade. Köpta. tyvärr, men snart skall det nog bli tid för pepparkaks bakande också. Vi två andra vi njöt av glöggen o fick lite, lite julstämning också! För det kom ju pytte lite snö också och så är det ju bara 49 dagar till julafton!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar