Vi är hemma


Det är vitt och kallt, man kan köra 80 på vägarna, man får gräva fram bilen för att komma till jobbet, man kan inte sova för att det är för tyst... ja vi är hemma igen!


Blev inte många inlägg under den sista semester veckan, undrar om det blev nå alls egentligen!? Men vi koncentrerade oss på att ta det lugnt och njuta av värmen och poolen. Så som semestern skall vara!

Men nu är vi alltså hemma igen! In genom dörren klev vi igår, tidig morgon efter 3 timmar i bil över Bali, 10 timmar i flyg till Doho, 6 timmar i flyg till Helsingfors och 7 timmar i bil hem. Och för en gångs skull gick allt som smort. Inga problem alls! Inte ens nå gnäll av barnen. Mera såna flygresor, tack!

Har så mycket kvar att berätta om Bali, så ni kan vänta er många inlägg till, bara jag hinner.
Men nu är det mycket vardag som kommer innan, läxor som skall göras, en himla hög med tvätt att fixa, miljontals med katthår att städa efter att de fått vara ensamma här i två veckor, ja o så har man ju en del jobb på hög också. Ja o nästa resa att planera också. Sommaren och caravantripen närmar sig snabbt. Så häng med, mera Bali på kommande och flera resor!
Kommentarer

Populära inlägg