Dataspel, påskgräs och annan trams


En helg på soffan, med mycket gnäll om dataspel och lite påsk fixande.

"Mamma, kom och titta på detta spel!"
"Mamma, han o han har detta spel!"
"Mamma, vad kostar spelet?"
"Mamma, vi betalar det själv!"
"Mamma, alla har detta spel!"

Ok, ok, jag tittar på den. Ok, ser inte så farligt ut och det finns en gratis version att testa innan man behöver lägga ut 40-60 euro per maskin. Så ok, nu har de spelet som ALLA andra tydligen också har  och det är ganska tyst i huset för tillfället. Förutom när internet stoppade för en stund. Då blev det liv i luckan. 

Är lite skeptisk mot spel man krigar i. Vill nog alltid först kolla hur det ser ut innan de får spela sånt. Sprätter det blod hit och dit så blir det ett absolut Nej. Men detta spel var ganska lugnt, så det är nog ok. 

Så nu har de nått och göra när ena föräldern är tvungen att jobba och andra ligger på soffan pga ja samma fot igen och en mage som inte längre tål all värkmedicin. Börjar bli lite trött på detta nu. Vackert väder ser det ju ut att vara, men eftersom det är svårt att ens ta sig runt i huset, så finns det ju ingen chans till att ge sig ut på nån utflykt i solen. Så vår helg får gå så här nu den här gången. 

Men påskgräset fick vi sått. Och påskhararna har flyttat in!
Och efter torsdagens fysio ser jag ett ljus i tunneln. Långt där borta, men jag ser den. Fast foten nog är sjukt nu också så är den nog många gånger bättre än innan. 

Kommentarer

Populära inlägg