Tankar


Ojdå gårdagens inlägg blev det mest lästa nånsin o fick nog de största reaktionerna också (utanför internet-världen åtminstone)! 
Önskar ibland att vissa negativa människor lät bli att läsa den här bloggen!

  
Men säger bara detta, jag tänker leva mitt liv nu o till fullt hela tiden, varje dag, inte sen! O resor är en stor del av detta. Ingen kommer att hindra det!


Kommentarer

 1. Vad ledsamt att höra att det finns de som ställer sig negativt till er längre resa :( Jag tycker att ni är hurja som vill och vågar gå er egen väg och satsa på ert intresse. Det kommer att gå hur bra som helst och hela familjen får ett fint minne för livet. Fortsätt ni bara att trampa upp era egna stigar och göra vad som är bäst för er familj, det är människor som vågar göra annorlunda som inspirerar :)
  Åsat

  SvaraRadera
 2. Vilken bra inställning till livet, kör hårt! ����

  SvaraRadera
  Svar
  1. Försöker men det finns alltid en skara som försöker sätta käppar i hjulen...

   Radera
 3. Helt rätt! Ta tillfället i akt när chans ges, man vet aldrig vad morgondagen för med sig. Att resa i 3 månader var nog bland de bästa besluten vi nångång gjort. Tyvärr finns e alltför många tröga och avundsjuka människor här i världen, men tur att man kan ignorera sådana. :) Väntar med spänning på bilder och resetips!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kommer att göra mitt bästa för att ignorera dem alla, det kan jag lova!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg