torsdag 18 augusti 2016

Ställplatser i Tallinn


Vill man övernatta på camping i närheten av centrala Tallinn så har man inte så många val. Vi testade den nyaste Tallinn city campingen under vår senaste caravantrip! 


När vi körde in mellan industrihallarna trodde vi först att vi måste ha kommit fel. Det var ju bara ett asfaltområde bakom en hall! Men där var proppfullt med husbilar, så fel var vi nog tyvärr inte! Den tiden som vi kom fram, typ efter 22.00 så fanns där ingen personal längre, bara att parkera om man hittade en plats åt sig. Vi lyckades faktiskt göra det efter en del letande, t.o.m. en plats med el. I en av byggnaderna fanns toaletter o dusch (jag vågade mig aldrig in).  Ganska deprimerande ställe egentligen, men har man propp fullt med gäster ändå så behöver man kanske inte anstränga sig nå mera än så här. Men nå mera än denna korta natt hade jag nog inte velat stanna här. Inte var det speciellt nära till centrum heller. Men billigt var det åtminstone, helt gratis, vi hade tydligen stått en så kort tid.

 


Senaste gång vi övernattade i Tallinn stod vi i Pirita hamn. Betydligt trevligare ställe, inlägget om det hittar man här. Fast det är ju också egentligen bara en parkering, men åtminstone har dom bevakning 24/7 o man har betydligt finare utsikt, men nån toalett eller dusch hittade vi aldrig (men det var för 5 år sen). Så blir det en övernattning i Tallinn igen nått år pga tidig båttur hem, så väljer vi nog Pirita Harbour Caravan Camping.


2 kommentarer:

  1. Det där stället ser ju inte så spännande ut, men ibland behöver man ju bara någonstans att sova... Fin bild den nedersta!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja till det så fungerar det nog utmärkt! Men hur en del kan spendera en vecka här förstår jag inte!

      Radera