lördag 20 augusti 2016

Kalasdag!


Så var 6-åringen firad med buller o bång!
Lite Patrik, lite Avengers, lite minecraft, det var temat för denna gång!
Motivet på tårtan var bestämd sedan länge o Avengers dukningen plockade vi med oss från Gardasjön när vi så passande råkade se allt vi behövde. Tårtan är förstås fixad av mamma o syrran! Tror den här tårtan är den som haft mest åtgång under nått kalas. Kan ju hända att det berodde, ja förutom på att den var god,  på att Kevin tog på sig rollen som "tårtskärare" o ingen fick säga nej till en bit tårta. 

Först körde vi kompiskalas på förmiddagen. Gjorde ett försök att få alla pojkar från förskolan bjudna men eftersom det finns nyinflyttade i gruppen o förskoltanterna inte får ge ut nån information så visade det sig ganska svårt så här bara en vecka efter skolstart. Men hade inte han som vi inte hade koll på blivit sjuk i slutet av veckan så hade vi nog lyckats. Förstår ju varför de inte får ge ut nån information men nog är det ju synd att en skall lämna objuden pga av det. O jag försökte verkligen fråga runt av andra mammor. 

Nå ja kompiskalaset blev jätte roligt med lekande, fiskdamm o massor av godis! O sen lite släktkalas på det! O nu har vi då två gossar med stegring o snuva o en med bara snuva. Själv känner jag mig också ganska så tung i huvudet, så får se om vi alla är sjuka i morgon. Tur att det är söndag!

The Brands one piece är för härlig!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar