Minstingen i frack!

Frack fotograferingen igår resulterade i ungefär 100 nästan exakt likadana bilder.
Vi ville bara inte skratta!
Men vi grät åtminstone inte!

Fracken är relativt varm så nå lång tid trivs man inte i den. Minns att Romeo skrek genom hela ceremonin i juli värmen. Men som tur behövde han ju inte ha den nå lång stund! De två andra höstbarnen har haft det lättare. Colin var helt tyst under hela sin ceremoni. Det var först efteråt när det skulle fotas med diverse människor som han började protestera. Men då var han nog mest trött tror jag.

Det var troligen sista gången som den var i användning då. Ja om inte pojkarna vill ha den åt sina egna pojkar. Men det är nog så långt fram i tiden, så knappast. 
Sparas skall den ju, men på vilket sätt?! Den är ju så söt så det känns lite onödigt att bara slänga ner den i nån förvaringslåda. Man kunde ju ha den på väggen... Kanske en tavla?! Måste undersökas!
Men först måste den nog tvättas. Finns diverse mjölkfläckar på kragen efter lördagen. Tror faktiskt Colin har varit den ända som spottat ut ordentligt med mjölk på den. Så blir att föra den o tvättas. Vågar inte slänga den i tvättmaskin. Vill ju inte förstöra den!Kommentarer

Populära inlägg