fredag 6 november 2015

Kräksjukan del 2 o Odd Molly

Jahaa så kräks vi igen!
Han som börja förra helgen o har varit helt frisk nästan hela veckan spydde igen i natt. Sprutade som en fontän över hela sängen. Bra sätt om man vill väcka precis hela familjen en natt! O lillen han tyckte förstås att det var matdax mitt i all uppståndelse. 

Nå blev inget farsdags firande ikväll då. Var tänkt att vi skulle börja redan i kväll med Faffa. Han jagar ju hela helgen så honom kan man inte fira på söndag. Nå vi får ta det nån kväll nästa vecka istället!

Men nu lite roligare staff!
Min nya klänning! En Odd Molly! 
Där hänger den o väntar på kommande julfest!
Har inte varit på arbetsjulfest på flera år, blev så trött på konceptet som de körde år ut o år in. Samma ställe, samma program o eftersom jag inte alls tyckte det var lyckat så slutade jag gå på dem. Passade bra att hitta på nått annat program till just den helgen, så slapp man också förklara varför man inte deltog. Men redan ifjol ändrade de lite på allt... Nytt ställe o ingen humppa! Så tänkte ge det en chans i år då! Får se hur det blir! Bara jag slipper sitta i famnen på en full tomte så kallar jag det lyckat!

Men nu skall jag tvätta lite mera lakan o täcken!

2 kommentarer:

  1. Snygg klänning, du lägger väl bild med den på också?! Jobbigt med en rond till av spysjuka!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Najaa bild med den på får nog vänta tills min mage krympt lite! :) Ser ju fortfarande gravid ut, men kämpar på med den saken! Två veckor kvar till julfesten så kanske en släng av magsjuka skulle sitta bra åt en själv också... Men barnen hade helst fått slippa nu!

      Radera