fredag 27 november 2015

Dagens träning

Dagens träningspass hette veckohandla med minstingen.
Ett projekt som tar minst 2 ½ timmar. 
Krävs bra planering för att det skall klaras utan att man behöver ha matpaus! Lista med varorna i den ordning som de kommer i butiken är ett måste. 

Så gick vår morgon:
8.10 Lämna Kevin på dagis
Ca. 8.50 anländer vi till Prisma
Handlar, alltså halv springer snabbt runt med vagnen för att hinna få med allt innan en börjar gallskrika. Gick jätte bra o fram till kassan så var det bara glada miner.
9.25 Kassan! En gallskrikande unge, en genom svettig mamma som slänger ner varorna i påsarna. Var ju inte bara en påse, utan 6 påsar! Snäll tant som tyckte synd om mig erbjöd sig att hjälpa. Men tackade nej, för förstod inte vad hon egentligen skulle ha kunnat hjälpa med. Kunde ju inte ändå ta upp ungen, för då hade vi ju inte tagit oss ut till bilen alls. O packandet klarade jag nog snabbare själv.
9.35 Äntligen i bilen! Ungen tystnar så fort bilen kommer i rörelse! Skrikandet börjar igen vid varje rött ljus! Våra barn har alla hatat rött ljus, precis som sin mamma! :)
10.10 Kör vi in på gården. O inte är man ju klar då ännu. Nehej nu skall allt in ur bilen o in i kylen innan alla frysvaror smälter. Ungen är hungrig o protesterar vilt emot att vänta på maten. Så igen kastar vi varor omkring oss. 
10.30 Sjunker vi ner i soffan med flaskan! O konstaterar att detta gör vi nog inte om i första taget!

Så kalorier förbrända = många!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar