söndag 22 november 2015

Colins dag

Härligt vinterväder fick vi till lördagen!
Mycket finare bakgrund till festen än det gråa slask vädret.
Tyvärr så försvårade vädret många gästers bilresa o t.o.m. talaren blev lite försenad. Men han kom som tur fram.
Talet som han höll var bra och handlade om vår familj och vårt liv. Han "känner" ju oss, åtminstone lite när han varit med o hållit de två andras namnceremoni också. Ceremonin var mycket likt de som vi varit med om redan två gånger tidigare. Fast den här gången var pojkarna också med o tände ljus för lillebror tillsammans med faddrarna. Detta tyckte de var roligt o spännande.
Alla lyckades inte vara riktigt allvarliga hela tiden fast vi redan i veckor innan hade pratat om hur man måste stå i still o vara tyst under talet. O visst stod han i still o var tyst, men nått om att grimaser hade vi ju inte sagt! :)


Skål för Colin Otto Alfred!

Fick nog"smaka" några dagar på namnen innan de föll på plats. Var inte alls lika lätt som med de två andra. Men han fick, precis som sina bröder, två namn som redan finns i släkten. Otto hette min gammal farfar o Alfred är ett namn som finns i både mitt o gubbens släkte. 
Familjen visste bara av Colin o resten av namnen var en överraskning. Ingen hade lyckats gissa rätt! Alfred hade de nog kunnat gissa sig till men inte Otto! 


Colins faddrar!


Efter ceremonin högg vi in på denna fina tårta!
Beställt från Idas beställningsbageri!
Den blev precis som jag hade önskat mig o smakade dessutom också bra!
Så då var det över!
O nu får man plocka fram julen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar