The Brand o annat

Oj vad roligt med kommentarer både här på bloggen och på facebook om Preikestolen. Fanns både för och emot för att ta barnen med. Så tror nog att vi får se hur det känns när vi kommer så långt. O mycket beror nog på vädret. Regnar det så vill nog ingen gå upp dit o då blir det nog för halt också. Så vi får helt enkelt se. Men platsen ser nog så intressant ut så om bara möjligt så går vi nog upp dit.

Nu till en annan rolig hobby, shopping! :) O åt barnen förstås! Babyshop har 50% rea på The Brand-kläderna. Gillar dem åt pojkarna o de gillar dem för de kläderna är mera tuffa. Ofta med flaggor o döskallar o tuffa färger. "Jätkä-stil" som Kevin skulle kalla det! Blev sommarjackor, mössor o shorts åt de äldre o vinterhalare till nästa år åt Colin.
Kommentarer

 1. Hej Heidi!

  Jag heter Sofie och jobbar på Babyshop. Roligt att läsa att du fick med dig en massa snygga grejor från The Brand med dig hem på rean! :D

  Ser att du nämner vårt varumärke, kul tycker vi! Däremot undrar vi om du skulle kunna tänka dig att länka till vår webbshop så att dina läsare enkelt kan hitta till oss?

  Ha en bra dag och tack igen för trevlig läsning!
  /Sofie

  SvaraRadera
 2. Det skall nog gå att ordna! :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg