Resesäng

Ta med en resesäng eller inte? Det är nått jag funderat en del på. Vi har gjort en önskan om att få en säng via hotellet, men de lovar inte att man får (oftast får man ju nog) o hur gammal o i vilket skick är den i såfall?! Man vill ju inte ha sitt barn o sova i en möglig säng.

När vi var till Dominikanska hade vi bokat säng o fick också en sån. Men det räckte nog med en titt på den o så lyfte vi ut den i korridoren. Romeo sov då med oss i stället. O det gick ju bra då eftersom vi hade bara ett barn. Nu är vi 5 personer o det finns två 120cm sängar. Utan egen säng åt Colin så blir det nog lite trångt! O risken är stor att gubben då får sova på golvet! :) 

På Sicilien hade vi också en resesäng via hotellet åt Kevin o han använde den nog. Den var helt ok! Så med mina erfarenheter så är det ungefär 50% chans att få en bra säng. När Kevin var lite köpte vi en resesäng, men den är så stor o väger nog över 10kg. Tänkte först att vi tar med den...men gav nog upp idén ganska snabbt. O egentligen hela tanken på att ta med egen säng. Tills jag såg denna! Bara 2,2 kg o lämpligt stort i transportläge (kan slängas in med vagnen)! 118x74x60cm i öppet läge, borde fungerar för barn upptill 3 år. O behöver ingen montering alls. Inga lösa pinnar som skall träs hit o dit! Utan den bara poppar upp o så har man en säng! O myggnät runt också. Så man behöver inte vara orolig för att nå kryp skall bita honom på natten. O så kan den även användas utomhus om man sen vill eftersom den har UV skydd. Egentligen så kan man nog kalla det ett mini tält! En madrass o en bädmadrass hörde till. Inte blev det ju super mjukt, men med några extra filtar så blir det nog bra. 

Colin gav den också bra betyg! Hade inget emot att ligga där! Det var flera andra också som gärna hade velat använda den. Men hur den sen fungerar i praktiken får man ju se! 


Kommentarer

Populära inlägg