Man behöver oftast en massa från Ikea

Måndag igen då! Den här helgen flög verkligen förbi med massor av program. Så idag skall det vara skönt att bara stanna hemma. O helst under filten eftersom det är -30 grader ute. Tur att Kevin hade ledig dag idag.

Igår gjorde vi en roadtrip till Ikea i Tammerfors. Var en massa små saker o förvaring till Colins rum som vi "behövde". O som vanligt så kom vi hem med ännu mera "sånt-man-kan-behöva" än vad som ursprungligen fanns på listan. Så går det alltid! 

Colin fick komma med. Hans första lite längre bilresa! :) Duktigt satt han hela dit resan, 300km, o hela ikea shoppingen, ca. 2 timmar. Men sen på hemvägen blev det lite gnälligt o kall mjölk dög inte alls. O just då var det en längre sträcka utan bensinstationer, föstås. Så bara 30km hemifrån fick vi stanna o värma flaska. Så blir nog att skaffa en flaskvärmare till bilen innan vi skall åka till Helsingfors.

De äldre pojkarna var hemma hos mina föräldrar o terroriserade mina systrar o deras pojkvänner :). De fick en liten försmak på hur Kuba resan kommer att bli. Ha ha, kallar det payback för alla gånger de terroriserade mig när de var små! Senast när vi alla var på Kap Verde var pojkvännerna så "nya" o pojkarna så små o blyga så då var det mest moffa som fick vara med o leka. Men nu "får" alla minsann var med! O att bråka o retas är ju super roligt! 
Pojkarna hade en rolig dag o undrade om de kunde få spendera nästa helg också hos mommos. Tydligen så behöver vi inte ens åka nånstans, utan kan bara "hänga" här hemma. Vi tyckte det var en strålande idé! Undrar vad mommo o moffa tycker!?


Kommentarer

Populära inlägg