Lite annorlunda program

Idag tog vi passfoton hemma hos oss. Inget man gör varje dag!

Både Colin o gubben var i behov av nya pass, ja Colin har ju förstås inget från tidigare. Så gubben föreslog att vi kunde be en bekant till honom som tar passfoton o liknande komma hem till oss. Tyckte det lät som en jätte bra idé! Verkligen inget som jag själv hade tänkt på. Visste inte ens att sånt var möjligt. Sen visade det sig att de flesta andra också var i behov av att förnya sina pass, så de var en hel hög som blev fotade. Snabbt, lätt o behändigt!

Verkligen behändigt, speciellt när man har en bebis. Fast att få ett bra foto av en 4 månaders är ju inte så enkelt. Han kan ju inte ens sitta själva. O så borde han ännu titta åt rätt håll, ha ögonen öppna, munnen stängd, huvudet rakt o inga andras händer får heller synas. O man har ju inte så många försök på sig heller innan nån tyckte att det fick vara nog. Puh! Men tror det lyckades! O nå bättre bild klarar man nog inte av att få.

Så nu har vi det avklarat! Annars har vi inte gjort nått extra idag. Man vill ju verkligen inte gå nånstans när det är -27 grader på utsidan. O till imorgon utlovas ännu kallare, -30!
Kommentarer

Populära inlägg