Hej då - fest


Efter lite för blodigt krigande i lördags så styrde vi snabbt hem för att "fira" att vi blir av med syrran och hennes Ville i ett år. 

Ja fira gjorde vi ju, men inte är det ju så roligt att de åker bort. De kommer att vara saknade under alla familjefester det kommande året Men de kommer att få ett så roligt och intressant år på Norges västkust. Minns med fasa det "trevliga" regnet under hösten från min Bergen tid. Paraply behövs inte, för det har man ingen större nytta av eftersom det regnar nerifrån. Men tror att Johanna hade förberett sig med både ny regnjacka och gummistövlar. 

Vill man följa med syrran och hennes studieår i Volda så kan man göra det på bloggen johannaisabellla!




Och festen den var lyckad!
God mat, trevligt sällskap, roliga spel. Barnen var uppe till 22 och 24 och de hade så roligt de också, fast de som vanligt fick vara de ända barnen. 




Är nog väldigt länge sedan jag vaknat upp "hem-hemma" senast. Knappast sen vi flyttade ut från gården bredvid. Men nu så fick vi en fin söndag också, innan vi styrde hem för att än en gång städa ur husbilen och packa i den igen. För imorgon bär det av en sista gång till villan innan skolorna kör igång nästa vecka. Efter det blir vi väl tvungna att börja stanna hemma mera igen.




Kommentarer

Populära inlägg